top of page
ASudkast rejse 3(1) (003).jpg
earphones-678033_1280 (1).png

Rejsende

Med podwalk af poetryslammer Kim Linnet

Med sine pakkelister, souvenirs og udsøgte oplevelser er rejsen en helt særlig kategori. Den er indbegrebet af vores længsel efter eventyr, hvile, fest og forstyrrelser. Rejsen danner os som mennesker, fordi vi dér møder det fremmede, og vender hjem med et nyt blik på vores eget liv.

 

“Måske er det netop i det usøgte, at vi finder

det udsøgte”. Således reflekterer poetryslammer Kim Linnet i podwalk’en Turisten, som er én af de fire lydrejser, eleverne skal lytte til i dette forløb. Det er sprøde tekster mættet med rim, rytmer og finurlige udtryk som: omvendtrejsen, dobbeltdækkerbusser og spacebarer.

Teksterne har tråde til både dansk- og

kristendomsfagligt arbejde, som uddybes med opgaver i det medfølgende materiale. Her skal arbejdes med sproglige virkemidler, bibelske tekster og eksistentielle spørgsmål om livets pakkeliste.

 

Lydfilerne downloades i en gratis app, som

afspilles fra elevernes mobiltelefoner (Der er kode på fortællingerne, så læreren kan beslutte, hvornår de skal lyttes).

 

Gåturene med podcasten i ørerne planlæg

ges i naturskønne områder efter lærerens eget valg. Samlet set varer vandringerne 60 min. og der er indlagt små refleksionsopgaver på ruten.

UDSKOLING

  • 7. - 10. klasse

  • kristendomskundskab og dansk

  • 4 - 8 lektioner + lydvandring 60 min

  • tilmelding på kk44.dk inden 1/9

bottom of page