KK44 Skoletjenesten. Rådhusgade 2b 2 tv. 8600 Silkeborg  tlf 31 51 08 27

Beyond the body

KUNSTCENTRET SILKEBORG BAD er en resurse til viden og tankevækkende oplevelser. Her er et sted, der kan bidrage med faglighed til både lærere og elever. Det er åben skole når det er bedst. 

 

Vi afholder i år et lærerkursus i udstillingen Beyond the Body. Her får man som lærer mulighed for at blive introduceret til værkerne i udstil-lingen. 

 

Kurset er en kunstfaglig opkvalificering og inspirerer til at bruge kunstens kommunikationsmuligheder i undervisningen. Det klæder dig på til at arbejde med undervisningsprojektet (s. 23) og have dine elever med på besøg i udstillingen. 

 

Du er også velkommen på kurset, hvis du selv har lyst til inspiration og kunst-input, men undervisningsforløbet ikke passer ind i årsplanen!

 

Kurset afholdes i et samarbejde mellem KK44 Skoletjenesten og KunstCentret Silkeborg Bad. 

 

 

 

OM UDSTILLINGEN

 

Udstillingen Beyond the Body på KunstCentret Silkeborg Bad tager os ind i det ukendte. Før, under og efter døden. En række yngre kunstnere fra Tyskland, Holland, Belgien og Brasilien sætter i værker og installationer fokus på døden. Her undersøger de, på forskellig vis, det, som er så vanskeligt at begribe. 

 

 

Kursus på KunstCentret Silkeborg Bad

11. september kl 15 - 16.30. 

 

 

Kurset er gratis

Tilmelding på KK44.dk inden 14. august