KK44 Skoletjenesten. Rådhusgade 2b 2 tv. 8600 Silkeborg  tlf 31 51 08 27

4.-6. klasse

Kristendomskundskab, dansk, billedkunst

4-5 lektioner + løb i uge 43

 

 

 

Tilmelding på KK44.dk 

inden 1. september

I uge 43 tilbyder vi et oplevelses- og opgaveløb bygget over H.C. Andersens eventyr, Snedronningen. Løbet foregår på Odden, ved Silkeborg Langsø.

I eventyret bliver Kaj bortført af den onde og iskolde snedronning. Alle tror, at Kaj er død. Kun 

hans bedste ven, Gerda, ved at han lever. Og hun drager ud på en farefuld rejse for at finde sin ven. 

I kan nu hjælpe Gerda med at overvinde forhindringerne? Måske kan I hjælpe med at redde Kaj. Men kan I modstå snedronningens kulde? 

Og kan I hjælpe Kaj med at løse forstandsspillet, så trolddommen kan blive brudt? 

Løbet tager ca. 90 minutter. 

 

Som forberedelse til løbet læser eleverne en forkortet udgave af eventyret, som vi sender ud til jer som elevhæfte. Her kombineres sammenskrevne afsnit med passager af den originale tekst. 

I den medfølgende undervisningsvejledning er der bl.a. oplæg til tre undersøgende klassesam-taler, der indlægges i læsningen.

 

Efter løbet kan I som et billedkunstprojekt vælge at lave scenografiske kasser med scener fra Snedronningen. Scenerne opbygges i kasser i skotøjsæskestørrelse. Vi leverer et idémateriale, hvor der bl.a. er et udvalg af billeder, der kan kopieres og bruges til baggrund i scenekasserne.

 

Oplevelsesløbet bliver også åbning af KK44 festival 2018, der i år har temaet Ind i det ukendte. Vi laver særlige gennemspilninger for skoleklasser inden åbning. 

Gerdas rejse

Oplevelsesløb - snedronningen

IKKE FLERE PLADSER, desværre!